Beboerblad

Læs det seneste beboerblad

Følg os på Facebook:

Forebyggelse og forældreansvar

MÅLET FOR INDSATSEN FOREBYGGELSE OG FORÆLDREANSVAR ER, AT

  • skabe bedre vilkår for børn og unges trivsel
  • styrke forældrenes kompetencer til at give børnene en god opværkst
  • skabe brobygning mellem familier og det offentlige system

MÅLET SKAL NÅS GENNEM

1. aktiviteter for forældre – familier

Helhedsplanen vil tilbyde kurser og dialogmøder i samarbejde med sundhedsplejen med emner som: kost, søvn, omsorg, opdragelse, sprog- oplæsning, rim og remser samt motorisk udvikling

2. mødregrupper

Helhedsplanen vil skabe et rum,  og har derfor opstartet en mødregruppe i oktober 2018.

Mødre med børn mødes hver mandag  10.30-12, i Trivselshuset, Klosterparkvej 74, hvor vi hygger og får besøg af fag-personale, der er bl.a.  månedligt besøg af sundhedsplejerske fra kommunen og en frivillig pædagog med speciale i baby-og mødregymnastik. Vi har også haft besøg af en Osteopat, som var et stort ønske fra mødrene.

Vi har siden starten sort set haft kontakt til  alle nybagte mødre i området, men der er nogen, der ikke ønsker at deltage.

Til gengæld er nogle af de deltagende mødre selv begyndt at rekruttere nye til gruppen, bl.a. er der også begyndt at komme gravide i mødregruppen, så de kender os inden fødslen.

Selv om der tales forskellige sprog og nogen kan have store problemer med det danske, prøver vi på at få snakket med alle.

Denne hjemmeside bruger cookies til funktionalitet. Ved at bruge denne side accepterer du cookies og vores persondatapolitik.  Persondatapolitik