Aktuelt

‼️ VI HOLDER LUKKET LIDT ENDNU‼️
På baggrund af regeringens udmelding må vi desværre undvære hinanden lidt endnu.
Derfor vil vores aktiviteter og vores kontor være lukket
indtil tirsdag d. 14. april (efter påsken).
Vi kan alle hjælpe hinanden med at følge myndighedernes anbefalinger og hjælpe med ikke at sprede smitten. Selvom vi ikke er på kontoret, er vi stadig klar til at hjælpe med stort og småt!
Se ovenover hvordan du kontakter os Du kan også aftale af SKYPE-med os, hvis du har lyst, så aftaler vi hvordan og hvornår. Pas godt på hinanden og husk at vise hensyn, holde afstand og hjælpe hinanden.
Vi glæder os til at se jer igen snart

Klaus, Marianne, Betina, Mette og Henrik

 

Følg vores facebook-side hvor der løbende vil blive slået informationer op:

 

 

Al-Huset – så er byggeriet startet

Tryghed og Trivsel glæder sig til at flytte ind og lave en masse gode arrangementer sammen med alle jer beboer i området.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

– HVER TIRSDAG OG TORSDAG FRA

KL. 16 – 18 I UNGDOMSSKOLEN.

Vi har startet tøseklubben op hver tirsdag og torsdag, kontakt Mette tlf.: 40 23 5024

for deltagelse for alle jer piger fra 12 – 25 år fra Klosterpark-området.

Kig forbi UNGDOMSKOLEN. og se om det ikke er noget for dig og tag gerne alle dine veninder med. Vi ses. Vi håber på at denne tøzeklub kan give jer tøser muligheden for at have et sted at være, hvor I kan føle det er jeres klub sammen med en masse andre sjove tøser.       

                                 Knuz og kram fra Mette fra Tryghed og Trivsel

 

Velkommen til Y-Camp!

 

Y-Camp er en integrerende socialøkonomisk virksomhed, der brobygger på tværs af bopæl og etnicitet – og med de unge i førersædet! Sammen med lokale frivillige kræfter, strukturerer          Y-Camp ”de løse opgaver” hos virksomheder og private til nye innovative fritidsjobs på timebasis – nye fritidsjobs, som altid følger overenskomsterne på området.

Kombineret med inspirerende oplæg fra lokale virksomheder og modulopbyggede workshops med Erhvervsrådet om iværksætteri, deltager de unge sideløbende i tilrettelagte, målrettede og kompetencegivende interne undervisningsforløb.

Udover at langt flere unge opnår en tidlig adgang til arbejdsmarkedet, styrkes de unges lokale netværk og kendskab til det varierende og mangfoldige lokale erhvervsliv. 
Der skabes grobund for nye givende relationer, muligheden for at tjene egne penge og øgede chancer for et efterfølgende fast fritidsjob!”

                                                                            Henrik Lykke, Stifter

 

  følg os på hjemmesidenhttp://y-camp.dk  

 

eller se os på you-tube   https://youtu.be/Yxg_bZo08ns

 

Artikel i SN.nyt    https://sn.dk/Kalundborg/Flere-unge-har-faaet-fast-arbejde-efter-Y-camp/artikel/864059?fbclid=IwAR1ahEPOFU9RTbppCLuYNw8y2aMET79UO3xzi99vsh28GfeXbEw8PmMaUM4